مدارک مربوط به سفارت ها

مدارك سفارت آفريقاي جنوبي


كليه مدارك نياز به ترجمه انگليسي دارند بدون نياز به تائيديه دادگستري و امور خارجه
  • 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ‌هاي قبلي.
    • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاريخ ورود و داشتن دو صفحه سفيد روبه‌روي هم
    • ارائه گذرنامه جداگانه براي هر نفر الزامي است.
  • 2) 6 قطعه عكس 4 *3 رنگي، تمام رخ با زمينه سفيد، كاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عينك، گردي صورت كاملاً مشخص باشد، حداكثر براي 6 ماه اخير (عكس با پاسپورت و ويزاهاي قبلي يكي نباشد).
  • 3) اصل شناسنامه به همراه كپي از كليه صفحات آن
    * ارائه ترجمه شناسنامه به انگليسي براي افراد زير 18 سال در 2 نسخه اجباري است يك نسخه جهت ارائه به سفارت و ديگري هنگام ورود به كشور آفريقاي جنوبي ارائه مي‌گردد.
  • 4) اصل گواهي حساب بانكي با مهر و امضاء بانك فقط به زبان انگليسي و زمان صدور گواهي حساب بانكي حداكثر يك هفته قبل از تاريخ تحويل مدارك به سفارت باشد و سايز پرينت بانكي A4 باشد.
    • حساب‌هاي جاري: كاركرد سه ماهه اخير به زبان انگليسي
    • گواهي تمكن به زبان انگليسي براي سپرده‌هاي بانكي به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگليسي از طرف بانك، همراه با مهر شعبه و امضاء بانك
    • * بايد حداقل موجودي حساب يا سپرده براي هر نفر 300.000.000 ريال باشد.
  • 5) اصل و ترجمه مدارك شغلي:
    • پزشكان: پروانه مطب يا حكم كارگزيني از بيمارستان، پروانه دائم پزشكي، كارت نظام پزشكي
    • وكلا: پروانه وكالت.
    • مشاغل دولتي: حكم كارگزيني، آخرين فيش حقوقي و يا نامه از سازمان مربوطه با ذكر مدت اشتغال، سمت و ميزان حقوق دريافتي و تاييديه مرخصي و سابقه بيمه تأمين اجتماعي با مهر سازمان.
    • بازنشسته ‌ها: ارائه حكم بازنشستگي، ارائه آخرين فيش حقوقي.
    • مشاغل غيردولتي: گواهي اشتغال به كار از شركت مربوطه به همراه فيش حقوق و سابقه بيمه تأمين اجتماعي با مهر سازمان
    • در صورت خويش‌فرما بودن: جواز كسب / آخرين آگهي تغييرات.
    • معلمان، اساتيد و اعضاء هيئت علمي دانشگاه: اصل حكم كارگزيني يا گواهي اشتغال به كار به همراه فيش حقوق و سابقه بيمه تأمين اجتماعي با مهر سازمان
    • دانش آموزان و دانشجويان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصيل
    • * جهت دانش آموزاني كه در سال تحصيلي قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصيل، ارائه اصل و ترجمه رضايت-‌نامه كتبي از مديريت مدرسه با ذكر تاريخ سفر الزامي است.
  • 6) براي فرزندان زير 18 سال كه بدون همراهي يكي از والدين سفر مي ‌كنند، رضايت‌ نامه محضري الزامي است.
    * ارائه ترجمه رضايت‌نامه به انگليسي در 2 نسخه اجباري است يك نسخه جهت ارائه به سفارت و ديگري هنگام ورود به كشور آفريقاي جنوبي ارائه مي‌گردد.
  • 7) ترجمه مدارك شغلي و مالي همسر براي خانم ‌هاي خانه‌ دار.
  • تكميل فرم مشخصات فردي
  • حضور كليه مسافرين جهت انگشت‌نگاري در سفارت الزامي است.
  • اصل مدارك تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقي مي‌ ماند.
  • چك رمزدار يا ضمانت‌ نامه بانكي حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجراي تعهدات كه پس از بررسي مدارك در صورت نياز به ضمانت‌ هاي بيشتر متعاقبا ً اعلام مي ‌گردد.
  • لازم به ذكر است كپي مدارك بر روي برگۀ A4 و در يك نسخه ارائه شود.
لازم به ذكر است با توجه به مدارك ارائه شده و نظر سفارت ممكن است مدارك ديگري از مسافر درخواست گردد كه تهيه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ويزا الزامي است.