مدارک مربوط به سفارت ها

مدارك سفارت فنلاند


كليه مدارك نياز به ترجمه انگليسي دارند بدون نياز به تائيد دادگستري و امور خارجه
  • 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌ هاي قبلي
    • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاريخ ورود
    • ارائه گذرنامه جداگانه براي هر نفر الزامي است.
  • 2) 6 قطعه عكس 4*6 رنگي ، تمام رخ با زمينه سفيد، كاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عينك، گردي صورت كاملاً مشخص باشد، حداكثر براي 6 ماه اخير (عكس با پاسپورت و ويزاهاي قبلي يكي نباشد).
  • 3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه كپي از كليه صفحات آن
  • 4) اصل گواهي حساب بانكي با مهر و امضاء بانك فقط به زبان انگليسي
    • الف )حساب هاي جاري : كاركرد سه ماهه اخير به زبان انگليسي ( در صورت نداشتن گردش حساب، گواهي موجودي حساب نيز قابل ارائه مي باشد.)
    • ب)سپرده هاي بانكي
    • ارائه گردش حساب به زبان انگليسي از طرف بانك، همراه با مهر بين الملل قابل قبول است.
    • بايد حداقل موجودي حساب يا سپرده براي هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
  • 5) اصل و ترجمه سند مالكيت با تائيديه دادگستري
  • 6) اصل و ترجمه مدارك شغلي:
    • پزشكان: پروانه مطب ، پروانه دائم پزشكي، كارت نظام پزشكي
    • وكلا: پروانه وكالت.
    • مشاغل دولتي: حكم كارگزيني، آخرين فيش حقوقي و يا نامه از سازمان مربوطه با ذكر مدت اشتغال، ميزان حقوق دريافتي و ناييديه مرخصي ، آخرين ليست بيمه
    • بازنشسته‌ ها: ارائه حكم بازنشستگي، ارائه آخرين فيش حقوقي.
    • مشاغل غيردولتي: گواهي اشتغال به كار از شركت مربوطه و ارائه اصل آخرين روزنامه رسمي آن شركت.
    • در صورت خويش‌فرما بودن: جواز كسب / آگهي تاسيس.
    • دانش آموزان، دانشجويان، معلمان، اساتيد و اعضاء هيئت علمي دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصيل يا اشتغال به كار.
    • * جهت دانش‌آموزاني كه در سال تحصيلي قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصيل، ارائه اصل و ترجمه رضايت‌نامه كتبي از مديريت مدرسه با ذكر تاريخ سفر الزامي است.
  • 7) براي فرزندان زير 18 سال بدون همراهي پدر،همچنين خانم هاي متاهل كه تنها سفر مي كنند، رضايتنامه محضري الزامي است.
  • 8) ترجمه مدارك شغلي همسر براي خانم هاي خانه دار.
  • حضور كليه مسافرين در سفارت الزامي است.
  • اصل مدارك تا زمان برگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقي مي ماند.
  • چك رمزدار يا ضمانت‌ نامه بانكي حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجراي تعهدات كه پس از بررسي مدارك در صورت نياز به ضمانت ‌هاي بيشتر متعاقباً اعلام مي‌ گردد.
  • لازم به ذكر است كپي مدارك بر روي برگه A4 و در يك نسخه ارائه شود.
لازم به ذكر است با توجه به مدارك ارائه شده و نظر سفارت ممكن است مدارك ديگري از مسافر در خواست گردد كه تهيه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ويزا الزامي است.